Apart hotel
Meni restorana Integra
Doručak
pekarski krompir, krispi carsko meso, pasulj, salata
hercegovački pršut, kulen, kajmak, kravlji (domaći) sir, kobasica, jaja, krompir, przenice, jogurt, salata
jaja, domaća kobasica, pekarski krompir, paradajz, senf
Flambirana jetrica u demiglas sosu, hrskavi tost sa parmezanom, rukola
Gratinirana tortilja punjena povrćem i piletinom u bešamel sosu, salata, kečap, majoneza
Hrskavo lisnato tijesto, dimljeni batak u bešamel sosu sa blitvom i pancetom
Mortadela, Gauda, dimljeni sir, mix salata, pekarski krompir, dresing
Mortadela, Edamer, pesto od bosiljka i parmezana, mix sezonskih salata, dresing
hrskavo carsko meso, Edamer, mix sezonskih salata, dresing
slajsevi dimljenog lososa, mocarela, mix sezonskih salata, dresing
šunka, Trapist sir, šampinjoni
HLADNA PREDJELA
*za 2 osobe*
hercegovački pršut, svinjska peka, kulen, travnički kravlji sir, livanjski kravlji sir, janjski kajmak, domaći uštipci, masline
juneći file sa dodatkom 18 vrsta začina, hrskavi tost i maslac
*za 2 osobe (300 g)*
Listovi svježeg bifteka, čips od Grana padano sira, namaz od Dižon senfa, rukola
Supe i čorbe
suvidirana škarpina, kozice, aromatični krompir
tostirani vrganji, ulje od persuna, prah od pancete
TOPLA PREDJELA
flambirani rakovi u sosu od pelata i mediteranskih trava, hrskavi aromatični domaći baget.
gratinirana koštana srž, tostirani lješnjaci, hrskavi baget, krojter
Meso školjke oplemenjeno konjakom, krema od mediteranskog bilja, parmezan, rukola
PASTE I RIŽOTA
OBROK SALATE
nain kuéeć, Grana padano, krispi slanina
mix sezonskih salata sa Greni Smit jabukom, grožđem, mrkvom, dresing od majoneze, meda, limete i estragona
JELA OD RIBE
lignje punjene repovima gambora i dimljenim sirom, servirane sa rižotom od žilijen povrća i krem sosom od ojstera
losos poširan u šampanjcu, krak hobotnice iz sous vida, file brancina sa gradela, hrskavi kraljevski gambor, grilovana lignja
srednje pečena tuna na kremi od kestena sa soteom od rakova, estragona, pesta i kapara
MORSKA RIBA
1kg
1kg
1kg
1kg
1kg
1kg
- riba sa žara (vrijeme pripreme 40 minuta)
- riba pečena sa povrćem (vrijeme pripreme 50 minuta)
- riba pečena u soli (vrijeme pripreme 60 minuta)
- riba na lešo (vrijeme pripreme 40 minuta)
JELA OD MESA
tartufa i gambora, tortica od brokule i mocarele
Salate
zelena salata, radič i rukola
paprika, krastavac, paradajz, ljubičasti luk, feta sir, origano
paprika, paradajz, krastavc, luk, travnički sir
DEZERTI
topli kolač od crne čokolade sa višnjama, serviran sa sladoledom od vanilije
kolač od kreme sa lješnjacima i maskarpone sira, serviran sa sladoledom od vanilije i sosom od bijele čokolade i višanja