Apart hotel
Meni restorana Integra
Doručak
pekarski krompir, krispi carsko meso, pasulj, salata
hercegovački pršut, kulen, kajmak, kravlji (domaći) sir, kobasica, jaja, krompir, przenice, jogurt, salata
jaja, domaća kobasica, pekarski krompir, paradajz, senf
Sote od jetre i vrganja oplemenjen bijelim vinom, aromatična palenta sa blitvom, krispi slanina, salata od tri vrste luka.
Flambirana jetrica u demiglas sosu, hrskavi tost sa parmezanom, rukola
Gratinirana tortilja punjena povrćem i piletinom u bešamel sosu, salata, kečap, majoneza
Hrskavo lisnato tijesto, dimljeni batak u bešamel sosu sa blitvom i pancetom
Mortadela, Gauda, dimljeni sir, mix salata, pekarski krompir, dresing
Mortadela, Edamer, pesto od bosiljka i parmezana, mix sezonskih salata, dresing
hrskavo carsko meso, Edamer, mix sezonskih salata, dresing
slajsevi dimljenog lososa, mocarela, mix sezonskih salata, dresing
šunka, Trapist sir, šampinjoni
HLADNA PREDJELA
*za 2 osobe*
hercegovački pršut, svinjska peka, kulen, travnički kravlji sir, livanjski kravlji sir, janjski kajmak, domaći uštipci, masline
juneći file sa dodatkom 18 vrsta začina, hrskavi tost i maslac
*za 2 osobe (300 g)*
Listovi svježeg bifteka, čips od Grana padano sira, namaz od Dižon senfa, rukola
Supe i čorbe
suvidirana škarpina, kozice, aromatični krompir
tostirani vrganji, ulje od persuna, prah od pancete
TOPLA PREDJELA
flambirani rakovi u sosu od pelata i mediteranskih trava, hrskavi aromatični domaći baget.
Sotirane gljive aromatizovane vinjakom i timjanom, juneće meso obloženo koricom od bibera, hrskavi baget.
PASTE I RIŽOTA
rezanci dimljenog lososa sa gamborima u sosu od proseka, limete i mediteranskih trava
Domaća tjestenina sa notom bijelog vina, krispi slanina, Grana padano
Domaća tjestenina u krem sosu od četiri vrste sira – gorgonzole, mocarele, parmezana i gaude
Pileéi file u sosu od bijelog vina, kurkume i dimljenog sira
Sotirane jadranske kozice u sosu od bosiljka i blitve
meso rakova, Arborio riža obogaćena pelatom i bijelim vinom
Kremasta Arborio riža, sotirane gljive sa aromom bijelog vina, krispi slanina, Grana padano
Domaće njoke u krem sosu od gljiva, bijelog vina i parmezana
OBROK SALATE
mix sezonskih salata, grilovani pileći file, dresing na
nain kuéeć, Grana padano, krispi slanina
buket sezonskih salata, marinirani biftek, dresing na način kuće, hrskavo tijesto.
selekcija sezonskih salata, marinirani ćureći file, dresing na način kuće
mix sezonskih salata sa Greni Smit jabukom, grožđem, mrkvom, dresing od majoneze, meda, limete i estragona
suvidirani krakovi hobotnice, masline, cherry paradajz, krompir, mrkva, emulzija
JELA OD RIBE
lignje punjene repovima gambora i dimljenim sirom, servirane sa rižotom od žilijen povrća i krem sosom od ojstera
losos poširan u šampanjcu, krak hobotnice iz sous vida, file brancina sa gradela, hrskavi kraljevski gambor, grilovana lignja
gratinirani kraljevski gambor, Sen Žak u sosu od vinjaka i timijana, domaća tjestenina sa aromom tartufa
File lososa sa koricom od pistacija, marinada od limete i tartufa, pikantne nudle sa pelatom i paprikom
gratinirani file brancina sa kozicama, bareno povrće, krema od redukovanog vrhnja, šampanjca i limete
srednje pečena tuna na kremi od kestena sa soteom od rakova, estragona, pesta i kapara
MORSKA RIBA
1kg
1kg
1kg
1kg
1kg
1kg
- riba sa žara (vrijeme pripreme 40 minuta)
- riba pečena sa povrćem (vrijeme pripreme 50 minuta)
- riba pečena u soli (vrijeme pripreme 60 minuta)
- riba na lešo (vrijeme pripreme 40 minuta)
JELA OD MESA
sočni juneći file na intenzivnoj kremi od crnih
tartufa i gambora, tortica od brokule i mocarele
juneći file u marinadi od 10 vrsta začina, garniran pireom od špinata
juneći file tretiran mokrim zrenjem 24 dana, aromaticni krompir u vrhnju
juneći file tretiran mokrim zrenjem 24 dana, aromatični krompir u vrhnju
juneéi file tretiran mokrim zrenjem 24 dana, rižoto sa prazilukom i timijanom
mlada teleća prsa su sopstvenoj redukciji, krem pire od krompira i tartufa
karamelizovana teleća prsa, gratinirani krompir sa pancetomkonfi od telećih rebara u pikantnom sosu, gratinirani mladi krompir sa četiri vrste sira i krispi slanina
slajsevi od teleéegfi.lea, marinada od 12 vrsta začina, krem pire od pinjola i bosiljka, ips od Grana padano sira
karamelizovano svinjsko meso, domaći kroketi sa dimljenim sirom i pancetom, krem sos od kajmaka
meso telćeg paufleka, tretirano sous vide tehnikom, grilovani dimljeni sir, Remulad sos
rolovana piletina punjena prsutom i mocarelom, sufle od Grana padano sira i timijana, sotirani vrganji sa pancetom, sos od bijelog vina
punjeni pileći file u hrskavoj korici, aromatično grilovano povrće
slajsevi bifteka na klarifikovanom maslacu, hrskavo grilovano povrće, mus od krompira
junei file obložen vrganjima i pršutom, krema od tri vrste luka i timijana
sporo pečena juneća rebra, glazirana aromatičnim travama, grilovano povrće, krem pire aromatizovan dimljenim lukom
Teleći biftek u hrskavoj korici od pistacija, karamelizovani kupus, krema od parmezana
teleći file u sosu od šumskih plodova, rižoto sa vrganjima i pancetom
konfitirani obrazi, krem pire od prženog celera, sos od crnog tartufa
konfitirani obrazi, krem pire od karfiola i krispi pancete, sos od zelenog bibera
Ćureći file u sosu od milerama, zapečen sa domaćim mlincima i vrganjima
Tretirani sous vide tehnikom, rižoto od zelenih šparoga, krema od sušenih vrganja
Salate
zelena salata, radič i rukola
paprika, krastavac, paradajz, ljubičasti luk, feta sir, origano
paprika, paradajz, krastavc, luk, travnički sir
Paprika, paradajz, krastavc, luk, feferona
Rukola, mrkva, kukuruz šećerac, zelena salata, radić, kupus, crveni pasulj, masline
zelena salata, paradajz, krastavac, kupus
DEZERTI
mus od bijele čokolade i bejlisa, kora od pečene čokolade, pistacija gel
topli kolač od crne čokolade sa višnjama, serviran sa sladoledom od vanilije
kolač od kreme sa lješnjacima i maskarpone sira, serviran sa sladoledom od vanilije i sosom od bijele čokolade i višanja
čokolada, marmelada, krema od čokolade i lješnjaka, mljeveni keks, orasi
hrskavo lisnato tijesto, vanilija krema
karamelizovane jabuke sa sladoledom u vanilija sosu